Voor onderwijsondersteunend Personeel | OnderwijsSelect

OnderwijsOndersteunend Personeel (OOP)

Als onderwijsondersteuner lever je een bijdrage zodat leerlingen en docenten het best mogelijke resultaat kunnen behalen. Of je nu conciërge, administratief medewerker, roostermaker, functioneel beheerder of financieel medewerker bent, jij ziet de leerlingen en je collega’s als jouw klanten. Je vindt het een uitdaging om ze zo goed mogelijk te helpen. Samen met je collega’s maak je daardoor goed onderwijs mogelijk en bied je ondersteuning. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en je houdt van de flexibiliteit en dynamiek in je werk.

Binnen je team leer je van en met elkaar en jullie weten elkaar goed aan te vullen. Er zijn mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Met een persoonlijk budget kun je jaarlijks, in overleg met je leidinggevende, bepalen hoe jij jouw ontwikkeling vorm wilt geven. Via onze gesprekkencyclus maak je gerichte afspraken met je leidinggevende over je bijdrage aan onze schooldoelen en houd je regie over jouw ontwikkeling.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team onderwijsondersteuners, kijk dan bij onze vacatures voor de mogelijkheden. Geen passende vacatures? Maak dan een job-alert aan.

Vacatures

Inschrijven

Maak hier een Job-alert aan en blijf op de hoogte van de vacatures die perfect bij jou passen!