Onderwijsselect is het platform waarop de scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs Reggesteyn en Het Noordik samenwerken om informatie te geven over het werken bij onze scholen. Een samenwerking vanuit onze gedeelde normen en waarden. Onze P&O afdelingen streven gezamenlijk naar optimale werving, behoud en doorstroom van medewerkers. Vanuit betrokkenheid bij elkaar, een christelijke identiteit met respect voor iedereen. Samen bieden we onderwijs dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen en de omgeving.

Meer dan een vacaturesite

Onderwijsselect is veel meer dan een vacaturesite. We vertellen je graag meer over hoe het is om te werken bij de scholengemeenschappen. Dat doen we graag met video’s en verhalen van onze eigen medewerkers. Zo krijg je een realistisch beeld van onze scholen. Wil je graag een lesdag meelopen in het onderwijs? Neem dan contact met ons op.

Midden in de samenleving

Reggesteyn en Het Noordik staan midden in de samenleving. Er zijn korte lijnen met bedrijven en instellingen in de regio en er is volop interactie tussen de scholen onderling. Belangrijk voor zowel onze leerlingen als onze medewerkers. Daarbij wordt de proactieve houding en actiegerichtheid van onze mensen zeer gewaardeerd.
Dus zoek je een interessante functie in een organisatie die middenin de samenleving staat en waarbij samenwerking met diverse partijen vanzelfsprekend is? Een baan waarin je steeds kansen en mogelijkheden zoekt en benut? Wil jij werken bij een scholengemeenschap waar betrokkenheid met elkaar, ontwikkeling en eigentijds onderwijs voorop staan? Solliciteer!

Actuele vacatures

Orthopedagoog

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • 0,7000 fte
  • Reggesteyn-Nijverdal
Docent Lichamelijke Opvoeding

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • 0,5 FTE
  • Het Noordik – Vroomshoop
Docent Dienstverlenging en Producten/biologie

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • 0,3750 fte
  • Reggesteyn-Nijverdal

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures Bekijk alle vacatures

Op alle vacatures van OnderwijsSelect zijn de algemene arbeidsvoorwaarden van kracht.

Verhalen

Welke cultuur, sfeer, collega’s, ondersteuning, samenwerking en werkwijzen tref je aan bij de scholengemeenschappen? We geven je graag een beeld. Vanuit de praktijk. Ongefilterd en duidelijk.

Alle verhalen
“Opleiden doe je samen, binnen en buiten de school”
Het verhaal van Monique