Reggesteyn en Het Noordik

Onze scholengemeenschappen zijn gevestigd in het oosten van het land. Bij CSG Reggesteyn en CSG het Noordik geven we onderwijs dat aansluit bij de belevingswereld en ontwikkeling van onze leerlingen en hun omgeving. We bieden praktijkonderwijs tot en met gymnasium vanuit zeven vestigingen verspreid over de regio. De christelijke identiteit is een belangrijke verbindende factor. Dit vind je terug in onze normen en waarden, hoe we met elkaar omgaan, onze dagelijkse werkzaamheden en onze manier van samenwerken. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de couleur locale van de vestigingen. Onze vier uitgangspunten zijn:

Samen ontwikkelen

Wij hebben aandacht voor elk individu. Continue ontwikkeling is daarbij ons uitgangspunt. Daarom investeren we graag in jou. We nodigen je uit om ook zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw ontwikkeling. Jouw talenten kun je bij onze scholengemeenschappen volop ontplooien. We werken samen op diverse thema’s, binnen en buiten het onderwijs, met uiteenlopende partners. Dat doen we dagelijks met veel enthousiasme, energie en gericht op de toekomst.

Samen leren

Wij leren elke dag opnieuw. Dat geldt niet alleen voor onze leerlingen en medewerkers, maar ook voor de partners waarmee we samenwerken. We leiden leerlingen kansrijk op en daarmee bereiden we ze voor op participatie in de samenleving. Dat vraagt om eigentijds onderwijs, met aandacht voor innovatie en vernieuwing. Onze leerlingen en medewerkers zijn samen verantwoordelijk voor de invulling van het leerproces.

Samen werken

Samen kom je verder. Dat geldt zeker voor het onderwijs. Daarom hechten wij eraan om samen te werken met het primair onderwijs, vervolgonderwijs en het bedrijfsleven. Wij tonen initiatief en nemen graag het heft in handen om partijen bij elkaar te krijgen. Want hiermee bieden we zowel onze leerlingen als onze medewerkers nog meer perspectief en uitdaging!

Samen geloven en inspireren

Wij zien de christelijke identiteit voor onze scholengemeenschappen als een belangrijke verbindende factor. Dit vind je terug in onze onderwijsvisie, onze dagelijkse activiteiten en onze manier van samenwerken. Vanuit onze normen en waarden streven wij ernaar dat een ieder zichzelf mag zijn en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Docent Produceren Installeren en Energie

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • 0,6 – 1,0 FTE
  • Het Noordik – Vroomshoop
Medewerker schoolondersteuningsteam

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • Twee keer 0,5000 fte
  • Reggesteyn
Docent algemene techniek

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • 0,7200 fte
  • Reggesteyn-Nijverdal

“Trots op wat we samen hebben bereikt”
Het verhaal van Maarten Dommerholt

Seintje bij een nieuwe vacature?