Onze medewerkers

Ina Klaassen

Docent Frans en Wiskunde | CSG Reggesteyn

‘Fantastisch om de ontwikkeling bij de leerlingen te zien’

Mijn naam is  Ina Klaassen. Sinds 1988 ben ik werkzaam in het onderwijs als docent Frans en wiskunde. In augustus 1991 ben ik in Nijverdal komen werken op toen nog College Noetsele en sinds 1994 college Reggesteyn. Ik ben nog steeds docent Frans en wiskunde maar heb inmiddels diverse taken naast het docentschap. Onder andere het mentoraat onderbouw vwo, portefeuillehouder onderwijsontwikkelaar vwo onderbouw en lid van het DATA team.

De combinatie van werken met de leerlingen en het verdiepen in andere processen zijn voor mij een perfecte combinatie. Reggesteyn biedt mij veel mogelijkheden om te ontdekken waar ik me verder in kan ontwikkelen. Daarnaast bieden de vakgroep en de unit de mogelijkheid om samen met de collega’s het beste uit de leerlingen te halen.

Ik vind het geweldig om mee te maken hoe veranderingen binnen een afdeling gestalte krijgen doordat we als collega’s  van elkaars talenten gebruik maken  en samenwerken . Op deze manier ontstaan er diverse mogelijkheden voor onze leerlingen. Fantastisch om dan de ontwikkeling bij de leerlingen te zien.

Inschrijven

Maak hier een Job-alert aan en blijf op de hoogte van de vacatures die perfect bij jou passen!