Onze medewerkers

Leon Sanderman

Docent Wiskunde en Consumptief | CSG Reggesteyn

‘Elke dag word ik weer uitgedaagd om mijn kennis over te brengen op de leerlingen’

Ik ben Léon Sanderman en ik ben docent op de vestiging R. De helft van mijn baan bestaat uit praktijk uren bakkerij en de overige uren geef ik wiskunde lessen aan de examenklassen basis en kader. Naast mijn lesgevende taken ben ik betrokken bij de organisatie van het open huis en de doedag en het maken van het lesrooster.

Voordat ik in het onderwijs kwam heb ik jaren lang gewerkt in het bedrijfsleven. Mijn ouders hadden een eigen bakkerij. Ik heb mij vanaf 2008 laten omscholen tot docent Consumptief. Nadat ik deze opleiding heb afgerond ben ik verder gaan studeren en in 2014 heb ik ook mijn bevoegdheid wiskunde gehaald.


De school heeft mij al deze jaren (en nu nog steeds) de kans gegeven om mij verder te ontwikkelen als docent. Daarnaast ervaar ik de omgang met collega’s en leerlingen als zeer prettig. Het leukste aan mijn werk is het omgaan met de leerlingen. Elke dag word ik weer uitgedaagd om mijn kennis over te brengen op de leerlingen. Wil het niet linksom dan probeer ik rechtsom. Als je dan tijdens de diploma uitreiking zelf van ouders nog complimenten en bedankjes krijgt dan ga je echt met veel plezier naar je werk! 

Inschrijven

Maak hier een Job-alert aan en blijf op de hoogte van de vacatures die perfect bij jou passen!