Onze medewerkers

Lisette Zonnebelt

Docent Wiskunde | CSG Het Noordik

‘Je moet je altijd blijven afvragen, wat is het beste voor de leerling?’

Ik ben Lisette Zonnebelt en ik ben docent Wiskunde op de vestiging Vriezenveen. Ik geef les in de bovenbouw BB, KB en TL. In het schooljaar 2012-2013 ben ik begonnen als LIO-stagiair op deze vestiging. Na dat jaar heb ik een vaste benoeming gekregen en ondertussen werk ik nu al weer drie jaar op Het Noordik.

Het Noordik biedt mij veel mogelijkheden om door te groeien. De directie moedigt het erg aan om je te blijven ontwikkelen en bijvoorbeeld een vervolgopleiding te volgen. Dit schooljaar ben ik gestart met de master SEN – gedragsspecialist.

Binnen Het Noordik kan ik mijzelf zijn. De contacten met leerlingen, ouders en collega’s ervaar ik altijd als erg prettig. Samen denken we na wat het belangrijkste is voor onze leerlingen; het kind staat centraal!

Ik ben nu voor het derde jaar mentor. Het contact dat ik met deze kinderen heb is erg leuk. De persoonlijke gesprekjes met kind en ouders geven vaak stof tot nadenken, waar ik weer veel van leer. Het continu zoeken wat het beste is voor ‘mijn’ leerlingen vind ik erg uitdagend.


Film Lisette Dannenberg

Inschrijven

Maak hier een Job-alert aan en blijf op de hoogte van de vacatures die perfect bij jou passen!