Voor (LIO) Stages | OnderwijsSelect

Docent- of LIO-Stage

Een functie als docent is afwisselend en uitdagend. Je werkdagen zijn dynamisch. Als (beginnend) docent heb je veel kennis en ervaring nodig. Naast de kennis en ervaringen die je opdoet in de schoolbanken, doe je ook belangrijke praktijkervaring op voor de klas en in de school door middel van stages. Wanneer je stage loopt bij één van onze scholen verzorg je niet alleen (zelfstandig) lessen aan onze leerlingen, maar maak je echt deel uit van een team. Jouw inbreng als (aankomend) docent zien wij als een meerwaarde voor onze scholen.

Als aankomend docent sta je er niet alleen voor. Vanuit de lerarenopleiding word je begeleid door een interne begeleider. Binnen onze scholen word je begeleid door een schoolopleider (stagebegeleider) die je wegwijs maakt binnen de school en je begeleidt tijdens je stage. Daarnaast krijg je een vakcoach toegewezen die je helpt bij het voorbereiden en verzorgen van je lessen. Wij werken samen met verschillende hogescholen, zoals Windesheim, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Saxion en Hogeschool Utrecht. Ook werken we samen met de Universiteit Twente.

Als je stage wilt lopen bij één van onze scholen, maak dan een job-alert aan. Of vraag bij het stagebureau van je opleiding naar de mogelijkheden.

Mbo-stage

Ook voor studenten van mbo-opleidingen zijn er mogelijkheden om stage te lopen binnen onze school. Wij zijn erkend als leerbedrijf door Ecabo en Calibris. Wij bieden mogelijkheden aan studenten op niveau 3 en 4.

Als stagiair maak je echt onderdeel uit van een team. Je krijgt voldoende gelegenheid om aan je opdrachten te werken en je stage wordt vooral praktijkgericht ingevuld. Tijdens deze periode word je begeleid door een leidinggevende en/of door één van onze medewerkers.

Hbo-/wo-stage of afstuderen

Heel wat studenten doen binnen onze muren hun eerste ervaringen op in onderzoek en/of het (ondersteunen van) onderwijs. Wil jij bij ons afstuderen of onderzoek komen doen, kijk dan eerst bij onze openstaande stage- of onderzoeksopdrachten. We ontvangen graag reacties van stagiaires/afstudeerders vanuit diverse opleidingen. Vind je geen passende beschrijving, maak dan een job-alert aan voor een stageplaats of onderzoeksopdracht.

Vacatures

Inschrijven

Maak hier een Job-alert aan en blijf op de hoogte van de vacatures die perfect bij jou passen!