Maarten Scholten

Een verhaal van Maarten Scholten
Maarten Scholten is projectcoördinator Sterk Techniek Onderwijs (STO) bij Reggesteyn: "Daarvoor was ik vier jaar docent bouwtechniek op een vmbo-school in Barneveld. Voordat ik het onderwijs instapte werkte ik vijftien jaar in de bouw.

“De switch naar het onderwijs heb ik gemaakt omdat ik graag mijn passie voor de bouw en techniek aan leerlingen wilde overbrengen.
Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het opzetten en begeleiden van projecten en het onderhoud en versterken van samenwerkingen en netwerken die een sterker techniekonderwijs in de regio bevorderen. Ons uiteindelijke doel is dat meer leerlingen kiezen voor techniek. Een mooie, maar zeker ook ontzettend grote uitdaging!

Sterker techniekonderwijs


Positief zijn, respect en elkaar in de waarde laten zijn voor mij belangrijk. In mijn werk ontmoet ik veel mensen, waardoor ik ook veel kan leren en waarmee ik op een mooie en waardevolle manier samenwerk aan sterker techniekonderwijs.
Heb je vragen over wat het werken in het (techniek)onderwijs of wat het project STO voor jou kan betekenen of heb je andere vragen. Schroom niet en zoek mij op voor een goed gesprek en een kop koffie.

“Samen werken aan sterker techniekonderwijs!”
Maarten Scholten

Meer medewerkersverhalen

Welke sfeer, cultuur, collega’s, ondersteunin, samenwering en werkwijzen tref je aan bij Reggesteyn en Het Noordik? Onze medewerkers delen graag hun ervaringen! Bekijk alle verhalen

Wendy van Londen

Wendy van Londen werkt sinds 2020 bij Reggesteyn, locatie Noetelerbergweg in Nijverdal. Zij werkt als docent Duits VWO en is verantwoordelijk voor de Goethe Prüfungen.

Nicolle Gerrits

Nicolle Gerrits werkt sinds 2019 bij Reggesteyn, locatie Rijssen. Voorheen was ze werkzaam in een tandartspraktijk. Door de overstap te maken naar het onderwijs is Nicolle een nieuwe uitdaging aangegaan en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Maarten Dommerholt

Maarten Dommerholt maakte ongeveer tien jaar geleden de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Hij geeft het vak Aardrijkskunde, maar is ook expert kwaliteitszorg bij Het Noordik C. van Renneslaan.

Joris de Vries

Joris de Vries werkt sinds februari 2016 bij Het Noordik. Hij staat als docent Natuurkunde en NLT (Natuur, Leven en Techniek) voor de klas, maar heeft ook het IT-college opgezet.

Moniek Masselink

Moniek Masselink heeft al haar stages doorlopen binnen de vestigingen van CSG Het Noordik. Na de LIO-stage is ze, zoals ze zelf zegt: “Blijven hangen in Vroomshoop”.