Nicolle Gerrits

Een verhaal van Nicolle Gerrits
Nicolle Gerrits werkt sinds 2019 bij Reggesteyn, locatie Rijssen. Voorheen was ze werkzaam in een tandartspraktijk. Door de overstap te maken naar het onderwijs is Nicolle een nieuwe uitdaging aangegaan en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

“Gevarieerde werkzaamheden, fijne collega’s”

“Met veel plezier werk ik op de administratie, ik ben dus ‘Onderwijs Ondersteunend Personeel’ (OOP’er). Geen dag is hetzelfde! Ik ga met veel plezier naar mijn werk en leer veel van al die verschillende administratieve taken. Dat varieert van het aanmelden van nieuwe leerlingen tot het gereedmaken van diploma’s. Ook het invoeren en verwerken van allerlei cijfermatige informatie is een belangrijk deel van mijn job. Gedurende het hele jaar komen verschillende onderwerpen aan bod. Juist die variatie houdt het werk leuk en verfrissend. Op enig moment valt alles samen, en dat geeft veel voldoening. En zo houden we elkaar scherp!

Persoonlijke ontwikkeling

Naast mijn reguliere werk ben ik BHV’er, lid van de MR en maak ik deel uit van de openhuiscommissie van de vestiging Rijssen. Ik ondersteun bovendien enkele uren per week onze PR- en communicatiemedewerker. Dit bevalt mij erg goed en zo kom ik ook in contact met andere collega’s. Als de mogelijkheid zich voordoet sluit ik mij met plezier aan bij een project of werkgroep. Ik ben van nature leergierig en verbreed graag mijn horizon, dus ik geniet ervan mij in te zetten op veel verschillende plekken.”

“Samen werken aan sterker techniekonderwijs!”
Het verhaal van Nicolle

Meer medewerkersverhalen

Welke sfeer, cultuur, collega’s, ondersteunin, samenwering en werkwijzen tref je aan bij Reggesteyn en Het Noordik? Onze medewerkers delen graag hun ervaringen! Bekijk alle verhalen

Wendy van Londen

Wendy van Londen werkt sinds 2020 bij Reggesteyn, locatie Noetelerbergweg in Nijverdal. Zij werkt als docent Duits VWO en is verantwoordelijk voor de Goethe Prüfungen.

Maarten Dommerholt

Maarten Dommerholt maakte ongeveer tien jaar geleden de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Hij geeft het vak Aardrijkskunde, maar is ook expert kwaliteitszorg bij Het Noordik C. van Renneslaan.

Maarten Scholten

Maarten Scholten is projectcoördinator Sterk Techniek Onderwijs (STO) bij Reggesteyn: "Daarvoor was ik vier jaar docent bouwtechniek op een vmbo-school in Barneveld. Voordat ik het onderwijs instapte werkte ik vijftien jaar in de bouw.

Joris de Vries

Joris de Vries werkt sinds februari 2016 bij Het Noordik. Hij staat als docent Natuurkunde en NLT (Natuur, Leven en Techniek) voor de klas, maar heeft ook het IT-college opgezet.

Moniek Masselink

Moniek Masselink heeft al haar stages doorlopen binnen de vestigingen van CSG Het Noordik. Na de LIO-stage is ze, zoals ze zelf zegt: “Blijven hangen in Vroomshoop”.