Wendy van Londen

Een verhaal van Wendy van Londen
Wendy van Londen werkt sinds 2020 bij Reggesteyn, locatie Noetelerbergweg in Nijverdal. Zij werkt als docent Duits VWO en is verantwoordelijk voor de Goethe Prüfungen.

“Het Reggesteyn is volop in ontwikkeling”

De nieuwe ontwikkelingen binnen Reggesteyn maakt mijn functie uitdagend. Hierbij is er ruimte voor vernieuwing en zijn mijn collega’s hartelijk en gezellig! De docenten hebben de vrijheid om hun leerlingen op hun eigen wijze aan te spreken en te motiveren. Vanuit de leiding wordt samenwerken gestimuleerd.

In onze vakgroep Duits zijn we druk bezig met eigentijds onderwijs. Het aantal leerlingen die aan de Goethe Zertifikate meedoen is enorm. Het is mooi om te zien dat leerlingen in hun vrije tijd hier toch wekelijks voor komen oefenen. Voor de toekomst zie ik graag dat Duits als een actueel en afwisselend vak wordt ervaren door de leerlingen.

Het unieke aan onze school

Reggesteyn is een school waar degelijk onderwijs wordt verzorgd door een gevarieerd docententeam. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom hier. In mijn rol als Docent Duits heb ik een afwisselend baan. Geen dag is hetzelfde en je kunt al je creativiteit en flexibiliteit in je vak kwijt. Zo kan ik een waardevolle bijdragen leveren aan de toekomst. Naar de leerlingen en de ouders wordt goed geluisterd, waarbij er oog is voor talent en goede ondersteuning van de leerlingen.

Meer medewerkersverhalen

Welke sfeer, cultuur, collega’s, ondersteunin, samenwering en werkwijzen tref je aan bij Reggesteyn en Het Noordik? Onze medewerkers delen graag hun ervaringen! Bekijk alle verhalen

Nicolle Gerrits

Nicolle Gerrits werkt sinds 2019 bij Reggesteyn, locatie Rijssen. Voorheen was ze werkzaam in een tandartspraktijk. Door de overstap te maken naar het onderwijs is Nicolle een nieuwe uitdaging aangegaan en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Maarten Dommerholt

Maarten Dommerholt maakte ongeveer tien jaar geleden de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Hij geeft het vak Aardrijkskunde, maar is ook expert kwaliteitszorg bij Het Noordik C. van Renneslaan.

Maarten Scholten

Maarten Scholten is projectcoördinator Sterk Techniek Onderwijs (STO) bij Reggesteyn: "Daarvoor was ik vier jaar docent bouwtechniek op een vmbo-school in Barneveld. Voordat ik het onderwijs instapte werkte ik vijftien jaar in de bouw.

Joris de Vries

Joris de Vries werkt sinds februari 2016 bij Het Noordik. Hij staat als docent Natuurkunde en NLT (Natuur, Leven en Techniek) voor de klas, maar heeft ook het IT-college opgezet.

Moniek Masselink

Moniek Masselink heeft al haar stages doorlopen binnen de vestigingen van CSG Het Noordik. Na de LIO-stage is ze, zoals ze zelf zegt: “Blijven hangen in Vroomshoop”.