Stagiair(e) bij onze scholen

Als stagiair(e) bij Reggesteyn of Het Noordik ben je een volwaardig lid van het team. Vanuit de sectie word je begeleid door een inhoudelijk deskundige. Daarnaast kun je tijdens je stages rekenen op een begeleider die je hoofdzakelijk ondersteunt bij je pedagogische en didactische ontwikkeling. Je leert als student vooral je eigen kwaliteiten kennen. We ondersteunen je bij het versterken van je onderwijskundige maar vooral ook je persoonlijke competenties. Veel van onze starters stromen door naar een boeiende baan bij onze scholengemeenschappen.

Samenwerkingsverband SBB

Ben jij mbo-student en zoek je een stageplaats? CSG Reggesteyn en Het Noordik zijn beide erkend leerbedrijf en mogen jou begeleiden tijdens je stageperiode. Studeer je bijvoorbeeld voor facilitair medewerker, facilitair leidinggevende, allround medewerker IT systems and devices, of onderwijsassistent? Dan kunnen wij je helpen bij het opdoen van de nodige praktijkervaring. Wij koppelen je aan een praktijkopleider die jou op de werkvloer kan coachen. Je oefent met werkprocessen en werkzaamheden die horen bij jouw beroep. Door nauw samen te werken met je collega’s kun je je vaardigheden verder ontwikkelen.

Uiteraard zijn er nog meer opleidingen waarmee je bij ons terecht kunt. Benieuwd? Check: www.stagemarkt.nl

Tessa van Dijk

Tessa van Dijk is al 2,5 jaar stagiaire bij Het Noordik. Door stage te lopen op verschillende vestigingen, is ze gegroeid in haar pedagogische en vakdidactische bekwaamheid.

Karen Tijhoff

Karen Tijhoff is LIO-stagiaire bij – én oud-leerling van – Het Noordik. Ze wil zich graag verder ontwikkelen tot docent Wiskunde voor de bovenbouw.

Actuele vacatures

LB-docent lichamelijke opvoeding

Vanaf eind oktober/begin november zijn wij op zoek naar een docent lichamelijke opvoeding vanwege vervanging zwangerschapsverlof.  

  • 0,6000 fte
  • Reggesteyn-Nijverdal
Vrijwilliger(s) mediatheek

Voor onze vestiging in Rijssen zoeken wij een: Enthousiaste vrijwilliger(s) mediatheek

  • 1,000 fte (op te delen in verschillende dagdelen)
  • Reggesteyn-Rijssen
Onderwijsprocesondersteuner B- TOA

Per direct zijn wij op zoek naar een: Onderwijsprocesondersteuner B – TOA

  • 0,6000-0,8000 fte
  • Reggesteyn-Rijssen

Seintje bij een nieuwe vacature?