STARTEN

Een baan in het onderwijs is geen dag hetzelfde. De interactie met leerlingen en collega’s maakt dat jij regelmatig uitgedaagd wordt om met onvoorziene omstandigheden te leren omgaan. Met passende ondersteuning, coaching en begeleiding weet jij je daarin te ontwikkelen. Pak die kansen en toon initiatief!

Voor startende docenten kennen we een uitgebreid inductie-arrangement. Zowel je leidinggevende als een coach begeleidt jou, samen met andere nieuwe medewerkers. Naast begeleiding en coaching op pedagogische en didactische vaardigheden krijg je ook ruimte om je andere competenties te ontwikkelen. Het inductie-arrangement stemmen we zoveel mogelijk af op jouw specifieke begeleidingsbehoefte. Met je leidinggevende en je begeleider bekijk je waar je uitdagingen liggen en hoe je daarin het beste ondersteund kunt worden. Dit kan door middel van lesbezoeken, video-interactiebegeleiding, maar ook door intervisie met je collega’s, workshops en training on the job.

ONDERWIJSONDERSTEUNEND PERSONEEL

Voor onze onderwijsondersteunende medewerkers die een eerste stap in het onderwijs maken, kijken we individueel wat er nodig is om je zo snel mogelijk thuis te voelen binnen onze school. Begeleiding in het werk, training of scholing: samen met je direct leidinggevende bepaal jij wat je nodig hebt.

Michel Nolsen

Michel Nolsen stapte over van een baan als servicemonteur intern transport naar de functie van docent Mobiliteit & Transport bij Reggesteyn.

Actuele vacatures

Bestuurder CSG Het Noordik

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • Het Noordik
Docent natuur- en scheikunde

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • 1,0000 fte
  • Reggesteyn
Docent lichamelijke opvoeding

Bouw mee aan toekomstgericht onderwijs!

  • 0,2500 fte
  • Reggesteyn-Nijverdal

Seintje bij een nieuwe vacature?